Профілактична стоматологія в м.Суми

Профілактика в стоматології - не тільки лікування, але і запобігання  захворювань – УманьNews.City

Зуби є найсильнішою частиною тіла і вони проходять через млин щодня, створюючи крихітні зв’язки один з одним щоразу, коли ми говоримо, жуємо та існуємо.

Однак зуби – це єдина частина тіла, яка не може відновлюватися сама по собі, і після певного пошкодження або недбалості видалення інколи є єдиним варіантом.

Що таке профілактична стоматологія?

Профілактична стоматологія – це цілісний загальний термін для різноманітного лікування та планування лікування, що відповідає вашим індивідуальним потребам. Профілактична стоматологія для однієї людини може кардинально відрізнятися від іншої – всі різні. Регулярні візити до стоматолога та гігієніста вважаються профілактичною стоматологією, допомагаючи помітити проблеми, перш ніж вони стануть серйозними. У клініці «Brilliant Smile» ми приділяємо велику увагу профілактичним заходам, щоб переконатися, що нашим пацієнтам не знадобиться серйозне втручання згодом. Таке лікування, як полірування зубів, рентген зубів і скринінг раку порожнини рота, є формами профілактичної стоматології.

Переваги профілактичної стоматології

Регулярні візити до стоматолога та гігієніста, навіть якщо у вас немає тривожних симптомів, гарантують, що все, що ви не можете визначити вдома, приверне увагу вашого стоматолога.

Профілактична стоматологія допомагає зберегти ваші природні зуби якомога довше та зменшити потребу у реставраціях, таких як протези та імплантати .

Регулярне відвідування гігієніста є суттєвим профілактичним засобом захисту ясен від запалень і пошкоджень.

Якщо ви бажаєте отримати консультацію, зателефонуйте за номером +380661968793.